Sivut

sunnuntai 22. huhtikuuta 2012

sunnuntai.

Jospa sitä vähä vlopusta kertoilis. 
Perjantaina ei oikeestaan kauheesti mitään tehtykään, vaikka tuntu siltä että tekemistä olis ollu enemmän kun laki salli! Olin jo tosi väsyny 22aikaa illalla ja sammuinpas sitte sohvallekkin vähän sen jälkeen kun olin blogia rustaillut. 

Eilen oltiin sitten "kotkanpesässä" pelailemassa J:n kans vähä bilistä. 
Eve ja Janikin oli siellä, lisäksi Even äiti ja hänen miehensä.
Oli kerranki mukavaa nähdä vähän muitakin ihmisiä kun aina niitä samoja naamoja, vaikka sekään ei tietenkää paha juttu ole! :) 
Päätettiin siitä sitten mennä tonne Vaasan villiin yöelämään. 
Yritettiin ensin Poteroon, mutta yksi ei päässyt sisään ja tahtihan on se, että kaveria ei jätetä. 
Päästiin sitten Sekuun (kaupungin Wanha Mestari). 
Tuttuja ei oikeestaan ollut ollenkaan liikenteessä ja jotenki oli parempi niin, koska en todellakaan olis jaksanu koko iltaa sitä kun ihmiset hinkkaa mun mahaa ja selittää kuinka se on kasvanu ja sitten jutellaanki synnytyksestä ja repeämisistä koko ilta! Oli kerranki mukava vaan olla ja kuulla muidenkin kuulumisia! :) 
Ilta oli suhteellisen onnistunut ja mukava. 

Tänään oonki sitte vaan nukkunu ja vähä ulkoillu koiran kans. 
Huomenna saaki sitte juosta KELA:an selvittelee uudestaan noita äitiysraha juttuja ja työkkärin ja asumistuen papruja. Kumma ku sinne kaiken vie ja kysyy et onko näin hyvä nii silti vielä viikon päästä sais olla kiikuttamas jos jonkimoista raskaustodistusta tai palkkakuittia.. -.-''

Kotonaki on ollu astetta hiljasempi päivä.
Mykkäkoulua vietellään ku pahaset kakarat.
Se on ikävää että näitä mielipiteitä riittää jos jonkimoisia tietyistä asioista ja sitte pitää kilpailla kumman oma on parempi.
Ite oon ollu semmonen suoranpuheen -ihminen ja tälläkin hetkellä mietin että olis voinu pitää muutamastakin asiasta suunsa kiinni, MUTTA niin olis voinu pitää tuo toinenki osapuoli.
Mua ei mikään muu ärsytä kun se että mua verrataan muihin ihmisiin.
Voi luoja, jossei kelpaa niin ovi on avoin ja sitä voi käyttää. 

Kun mä rupesin kirjotteleen tätä blogia niin ajattelin et aluks kirjottelen vaan raskaudesta ja tommosista päivänvaloo kestävistä aiheista. Huomasinki että tää onki aika terapeuttista kirjotella tänne muistakin asioista, jotka ottaa päähän.
Vähä hirvittää et ketkä kaikki tätä nyt saattaa oikeestikkin lukea, MUTTA tuskinpa se niidenkään elämä aina yhtä ruusuilla tanssimista on.. :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Nakkaa kommentilla. :)